REGINA 2016 konferencia

Jelenlegi hely

REGINA 2016 KONFERENCIA

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ), mint az NIIF Intézet jogutódja és az NIIF Program működtetője a lillafüredi Palota Szállóban rendezi meg 2016. november 22-23. között hagyományos Regionális Informatikai Akadémia Konferenciáját "REGINA 2016" néven a felsőoktatási intézmények, a kutatóhelyek és a vállalkozások IT területén elért eredményeinek ismertetésére. A konferencia szakmai fókuszában az oktatási-informatikai hálózatfejlesztések, a WiFi-hálózatok, mikrohullámú fejlesztések, oktatási-kutatási infrastruktúrák fejlesztésének tendenciái és célkitűzései szerepelnek.    

A konferencia  programja itt található

Részvételi feltételek

A rendezvény fő támogatója a Szinva Net Zrt., a szervezési feladatokat a Comp-Rend Kft. végzi. 

Az érdeklődők a letölthető jelentkezési lapon vagy az online regisztrációs felületen jelentkezhetnek a konferenciára. A részvételi díjat és a szállásköltséget tartalmazó számlát a Comp-Rend Kft. küldi meg a jelentkezést követően. A részvételi díj a konferencia minden programjának költségét tartalmazza a november 23-i ebéd kivételével, ez utóbbi a szállásdíj részét képezi.

 

Részvételi díj:

2016.11.14-ig:                   10.000 Ft + 27% ÁFA

2016.11.15-től:                  20.000 Ft + 27% ÁFA

 

A konferencia résztvevői számára a lillafüredi Palota Szálló kedvezményes áron biztosít szobákat. A szállásköltség az elhelyezésen és az adókon (ÁFA és IFA) túl tartalmazza a november 23-i büféreggelit és az ebédet. (Kétágyas elhelyezés igénye esetén kérjük, szíveskedjenek a szobatárs nevét megadni.)

 

Szállásköltség: egyágyas elhelyezés 24.000 Ft/fő/éj

  kétágyas elhelyezés 16.000 Ft/fő/éj

 

Jelentkezési határidő: 2016. november 18.

Sok szeretettel várjuk rendezvényünkön!